menu

Over Ons

Welkom bij Websitedesign Amsterdam

Wij zijn een online marketing bureau dat webgebaseerde toepassingen ontwikkelt voor verschillende klanten uit diverse sectoren en uit verschillende landen. Volgens ons moet een website invulling geven aan uw doelstelling en aansluiten bij de behoefte van uw doelgroep.

Wij gaan elke dag opnieuw de meest uiteenlopende uitdagingen aan; van professionele websites voor MKB’ers en ZZP’ers tot complexe webshops en webapplicaties.

Neem Contact Op

Website's

Wij zijn graag uw webdesign partner voor het bouwen van eenvoudige tot complexe websites tegen een redelijke prijs.

Details

Webshops

Dankzij onze ervaring met webshops, beschikken wij over alle nodige knowhow om voor u een professionele en veilige webwinkel te bouwen.

Details

Mobiele Applicaties

Is uw doelstelling om uw doelgroep te bereiken op hun smartphone of tablet? Dan helpen wij u graag bij het ontwikkelen van mobile apps.

Details

Design

Wij restylen of ontwerpen graag uw bedrijfslogo en huisstijl. Voor drukwerk zoals folders, brochures en visitekaartjes kunt u ook bij ons terecht.

Details

Onze Werkwijze

Vrijblijvend Kennismaking

De eerste stap in onze samenwerking met u is een kennismakingsgesprek. Tijdens deze kennismaking worden de ambities en verwachtingen in kaart gebracht. Al uw wensen worden besproken zodat wij de juiste oplossingen kunnen aandragen. Dit gesprek is gratis en natuurlijk geheel vrijblijvend.

Offerte

Indien u ervoor kiest om met ons samen te werken stellen wij een gespecificeerde offerte op. In de offerte staat alle verkregen informatie uit ons kennismakingsgesprek. Hierin wordt duidelijk wat u voor welke dienst/ontwikkeling betaald. Indien er onduidelijkheden zijn bespreken wij die nog graag met u.

Grafisch Ontwerp

Na het bevestigen van de offerte kunnen de ideeën vormgegeven worden. Wij zullen twee ontwerpen maken voor de website of applicatie. In deze fase hebt u veel interactie met ons zodat wij het gewenste resultaat bereiken. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp zullen wij overgaan tot de ontwikkeling.

Ontwikkeling

Nadat de look van de website of applicatie bepaald is, komen de ontwikkelaars in actie.Wij zullen nu de website of applicatie uitwerken en implementeren in een online, afgeschermde omgeving. Als wij de website voor het grootste gedeelte hebben afgewerkt ontvangt u een link naar de desbetreffende pagina. U ziet dan de website online en kunt actief meekijken naar de vorderingen van de website. Het project wordt vervolgens getest op verschillende platformen en een tiental browsers. Op deze manier garanderen we een goede werking op 99% van de meest gebruikte systemen.

Oplevering & Lancering

Wanneer u tevreden bent over het resultaat in de afgeschermde omgeving en de grondige testing heeft plaatsgevonden, kan de website of webapplicatie live gaan. Tijdens en na de lancering ondersteunen wij u om ongemakken die kunnen voorkomen te verhelpen. Indien u nog geen domeinnaam hebt leveren wij als aanvullende dienst webhosting. Nadat de website online staat, vind nogmaals een evaluatie plaats.

Evaluatie & Support

Na het online plaatsen van de website kunt u nog steeds op ons rekenen. In de laatste fase willen wij graag met u samen meten of de boogde doelen zijn bereikt. Indien u wenst bekijken we samen na verloop van de tijd de statistieken om zo eventuele trends en ontwikkelingen te analyseren. Op deze manier willen wij de website goed positioneren voor uw doelgroep. Indien u op- en aanmerkingen hebt, zullen wij er alles aan doen om alsnog het beoogde doel te behalen.

Hoe wij U kunnen Helpen

Magento: 100%

wordpress: 100%

Joomla: 100%

html5: 100%

css3: 100%

javascript: 100%

php: 100%

Photoshop: 100%